KHS hiihtokoulu on lapsille ja nuorille tarkoitettu hiihtokoulu, jossa opitaan hiihtoharjottelun ja kilpailemisen perusteet!

lauantai 12. marraskuuta 2016

Maanantaina 14.11 hiihtokoulussa hiihdetään

Hei hiihtokoululaiset!

Säilölumilatu on saatu hyvään kuntoon ja pieniä hiihtäjiä varten tehty ampumaradan lenkkikin on valmistunut. Tästä syystä maanantain hiihtokoulu aloitetaan ampumaradan parkkipaikalta (Kettukalliontie-Sotilaspojantie). Isommat jatkavat vapaalla hiihtotyylillä ja pienempien kanssa totutellaan suksiin perinteisen välineillä.

Kainuun hiihtoseuran voitelupalvelu on jälleen auki 17.30 alkaen voitelukopilla (Vimpelin parkkipaikan läheisyydessä olevan punaisen metallivaraston vieressä).Hiihtokoulumaksu sisältää kaksi ilmaista voitelukertaa.

Edelleen muutamien hiihtokoululaisten ilmoittautumiset puuttuvat. Käy ilmoittautumassa lasten hiihtokoulun blogisivun oikeassa reunassa olevan, ilmoittaudu hiihtokouluun kaudella 2016-2017 linkin kautta.

Viime kerralla yhdet mustapunaiset lasten kävelysauvat hävisivät. Tarkastathan, ettei matkaanne ole lähtenyt useampia sauvoja.

Käytetyistä hiihtovälineistä on myös tullut kyselyitä. Mikäli kotonanne ylimääräisiä tai pieneksi jääneitä lasten hiihtovälineitä, jotka voisi myydä eteenpäin, niin ilmoitelkaa niistä minulle.

Tervetuloa hiihtokouluun,
Niina 050-5616415

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti